2021 Joint Annual ISAB Meeting – 27th-29th Sept

Day 1 - NIHR HPRU in Chemical and Radiation Threats and Hazards

1:30pm 20 mins Welcome and Introduction to the Overall Programme

1:50pm 15 mins Q&A

2:05pm 20 mins Introduction to the HPRU in CRTH – 10 mins presentation / 10 mins Q&A

2:25pm 30 mins Theme I - Adverse outcome pathways and exposure-response relationships for ionising and non-ionising radiation

- Ken Raj Overview 5 mins
- Bethan Davies 5 mins
- Gareth Hazell 5 mins
- Q&A 15 mins

2:55pm 15 mins

Tea/Coffee break

3:10pm 30 mins

Theme II – Biomarkers of exposure, effect and susceptibility to chemical and radiation exposures

- Marc Chadeau-Hyam Overview 5 mins
- Christophe Badie 5 mins
- Sonia Dagnino 5 mins
- Q&A 15 mins

3:40pm 30 mins

Theme III - In vitro testing and integration with epidemiological data

- David Phillips Overview 5 mins
- Rebekah Beck 5 mins
- Richard Haylock 5 mins
- Q&A 15 mins

4:10pm 30 mins

Theme IV – Neurotoxins and high toxicity agents

- Tom Welton Overview 5 mins
- Nora Bourbia 5 mins
- Kelvin Ng 5 mins
- Q&A 15 mins

4:40pm 15 mins

Tea/Coffee break

4:55pm 30 mins

Poster Presentations (8 x 2 mins pre-recorded video plus Q&A)

Theme I Sylwia Kabacik Joël Heller Theme II Mohamed Abdelhalim Holly Walder Anna Lindell Theme III **Zachary Enlo-Scott**

Theme IV Tom James **Gavin Smith**

5:25pm 5 mins Sum up of day 1 and Review day 2/3 agenda

5:30pm End of Day 1





